AV26 kültéri LED-kijelző

AV26 kültéri LED-kijelző

AV26 kültéri LED-kijelző

Fizikai pixeltávolság: 26 mm

Képfrissítés: 3840 Hz

Fényerő: 5000 NIT

Cabinet méret: 960*960 mm

Cabinet súly: 37.5 kg

alfanumerikus kijelző

fényforrás és videó megjelenítő

Legfőbb előnyök
Egyszerű kezelhetőség, gyors össze és szétszerelés. Az ultra vékony tervezésnek köszönhetően az egész cabinet vastagsága mindössze 90 mm, így 50 mm-el vékonyabb, mint az átlagos termékek. Az alacsony szélnyomásnak kitett felület és az áramvonalas kialakítás révén, kisebb nyomás helyeződik a kijelzőre. A homogén anyagoknak köszönhetően kiváló hűtés, jó hő elvezetés jellemzi a terméket. Nincs szükség hűtésre és ventilátorokra, így a kijelző energia- és költséghatékony. Az erős szigetelés 100 százalékban víz- és porálló, valamint légmentesen zárt. A hagyományos termékekhez képest 50 százalékkal több energiát képes megtakarítani.
Legfőbb előnyök
Energiatakarékos kültéri LED-kijelző
Az új, ventilátornélküli hűtésrendszernek köszönhetően ez a kültéri HD LED kijelző az egyik fejlettebb rendszer, mely egyben környezetbarát is. Nagyon könnyű és vékony, így minden igényt kielégít. A legmagasabb fényű LED-eket használva, a legalacsonyabb fogyasztással bíró kijelző.
Energiatakarékos kültéri LED-kijelző
4 szabvány LED modul, kiváló képminőség
4 fajta szabvány led modul, amely lehetővé teszi a kijelző pixeltávolságának változtatását. Ezzel is növelve a megjelenési lehetőségek számát. Természetes és széles kép, kiváló színskála, mind meleg és hideg színek terén, valamint kiváló kontraszt arány jellemzi a terméket.
4 szabvány LED modul, kiváló képminőség
IP67, gyors telepítés és alacsony költségek
Négy fajta szabvány LED-modul, amely lehetővé teszi a kijelző pixeltávolságának változtatását, ezzel is növelve a megjelenési lehetőségek számát. Természetes és széles kép, kiváló színskála, mind a meleg, mind a hideg színek terén, valamint kiváló kontraszt arány jellemzi a terméket.
IP67, gyors telepítés és alacsony költségek
Kiváló kialakítás
Lapos, fekete felület, anti-UV modul részek. A tápegység és az irányító rendszer könnyen elérhető. A LED-kijelző LAN kábel, WIFI és 3G kompatibilis.
Kiváló kialakítás
Alkalmazási helyek
Ideális bármilyen témájú kültéri hirdetéshez turisztikai, kultúra, sport, ingatlan stb.
Alkalmazási helyek

Kapcsolat