Led

LED üzletágunk

Professzionális vizuál technikai csapatunkkal és LED-es eszközeinkkel, a piac egyik legjobban felszerelt szolgáltatója vagyunk. LED kijelzőink az aktuális trendeket követve folyamatos fejlődésen mennek keresztül.

Kollégaink, legyenek vizuáltechnikusok vagy LED-es szervízesek, rendszeresen képzéseken vesznek részt, technika eszközeinket folyamatosan karbantartjuk. A legújabb technikai innovációkat honosítjuk meg, pl. Interaktív padló LED, nagyfelbontású LED fal és LED PostAir termékeinkkel. 
Számtalan sportcsarnok LED-es eredményjelzőjének vagy LED perimeter kivitelezéseben voltunk/vagyunk jelen és üzemeltetésükben is bőven kivesszük részünk. 

Komplexitásunk egyedülálló: a tervezéstől a kivitelezésig, minden 1 kézben.
Szolgáltatás, minőség és érték a jelszavaink.

2018-ban csapatunk bővült az új Digital Signage üzletágunkkal, így már - alvállalkozók nélkül - cégen belül tudjuk a legmodernebb DS rendszerek elkészítését és kezelését véghez vinni.

Nyomásérzékeny LED padló

Az év eddigi legnagyobb innovációja termékeink között a nyomásérzékeny interaktív, LED padló. Bérelje ki rendezvényére Őn is! További információért keresse kapcsolattartó kollégánkat.

Hoffmann Tamás
Üzletág kapcsolattartó
+36-70-779-32-71