Varrónőt keres a Gépbér Színpad csapata!

2017. júl. 28

Dolgozz Magyarország legnagyobb színházainak díszletein! Büszkén sorolhatjuk megrendelőink közé a hazai színház szakma olyan jeles képviselőit, mint a Nemzeti Színház, az Operaház, az Operettszínház, a kisújszállási Vigadó vagy a Vígszínház.

A Gépbér Színpad Kft. tevékenységei a színházi- és színpadtechnikai iparág teljes spektrumát lefedik. Szakemberekből álló csapataink függöny és díszletmozgató rendszereket terveznek és telepítenek, valamint magas teherbírású mobil színpadi elemekkel könnyítik meg kül- és beltéri rendezvények megvalósítását. Cégünk első osztályú LED-falak és LED-berendezések forgalmazásával és bérbeadásával emeli olyan rendezvények színvonalát, mint a budapesti Vizes VB, a párizsi HR Világkonferencia, a magyar első osztályú futball, kézilabda és kosárlabda bajnokság, vagy a szintén budapesti Teqball Világkupa.

Dekor részlegünk színpadi textíliák,függönyök, vetítővásznak, fóliák és dekorációs anyagok készítésével foglalkozik a színház szakma legjelentősebb itthoni szereplőinek. Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a Gerriets és Hausmann márkáknak, így a kiváló minőségű alapanyagok és a munkaeszközök biztosítottak. Már csak Rád várunk!

Ha jól bánsz a tűvel és a cérnával és szeretnél egy vidám társaság része lenni, jelentkezz Facebook üzenet formájában vagy a varroda [at] gepberszinpad.hu címen!